Fanfics-tips!

Hej alla! Jag har några tips på fanfics, en av dem är verkligen min favorit, så himla bra är den! Många är bra såklart.. odnovell.se , onedirectionnovell.blogg.se , och min favorit: lifeofonedirection.devote.se . Jag älskar fanfics, och det är därför jag ville skriva en själv. Men jag antar, att jag inte är så bra på det där... Jaja, jag får väl se om jag fortsätter :/ NYTT: Killarna har ju åkt hem för ett tag sen, de ska ju turnera i USA snart. Vi får se fram emot #Tour2013! :) Puss!

Måste få hjälp...

Hej igen! behöver verkligen hjälp med mitt lilla problem här, säg till om någon kan hjälpa mig! Vill gärna få fixat det innan jag fortsätter på novellen.. :) SENASTE NYTT: Fick höra att killarna ska åka imorgon från Sverige, ett rykte men vet inte om detta är sant! Ingen av killarna har bekräftat det. Puss!!

Nerskräpande fans...

Hej, har börjat mobilblogga också för jag kan inte alltid få tillgång till datorn.. :) Men innan jag drar igång ordentligt med novellen BEHÖVER JAG HJÄLP med att få nya rader, ni ser att texten bara flyter ihop till en klump? Den blir så hur jag än skriver.. Så om någon vet, så snälla kommentera så att jag kan få fixat det! Kanske flyger in en del till i veckan, får se! NYHETER: Killarna är ju kvar här, men läste igår att nu får fans inte träffa killarna mer, de kommer inte ut mer för att några fans hade skräpat ner så jävla mycket! Jag själv kan ju inte åka, jag tycker mest synd om dem som inte fick chansen.. Jaja jag vet inte när killarna åker igen men så fort jag vet så skriver jag. PUSS!

Novell?

Hej igen gullisar! Har tänkt på det här med en fanfiction. Läser så himla många bra och jag har en idé på gång som jag kanske skulle kunna använda. Jag funderar på att börja men jag vet inte... Vad säger ni? Kommentera!

Och senaste nytt: Killarna är hemma och tar det lugnt idag, inget särskilt har väl hänt.
Puss!

Förlåt!

Hej alla!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag vill så himla gärna få en snygg header men jag vet inte hur! Snälla säg att någon vill hjälpa mig? Har ni någon bra blogg så säg bara till så kollar jag in den!
Nyheter: Harry åkte för några dagar sedan till LA, för att en kompis hade party. Vet inte när han åker tillbaka. Killarna har ju varit hemma ett tag nu och vilar upp sig inför dn kommande USA-turnén.
Puss!

Hjälp?

Hej! Skulle behöva hjälp av någon med en snygg 1D-header, för det funkar inte riktigt här.. Om någon vill hjälpa till så tack! :)

One Direction är mitt allt.

Hej och välkommen hit!
Jag älskar One Direction, och den här bloggen är helt tillägnad till dem. Jag kommer skriva senaste nyheterna som jag vet från twitter och kanske starta en novell i framtiden, jag får se.. Först och främst ska jag fixa en snygg header med killarna! Jag har tänkt ett tag på att starta en blogg om dem så nu är den här! Ska försöka uppdatera åtminstone varja dag.
Kramiz!


RSS 2.0