En paus

Hej!
Jag vet att min uppdatering verkligen suger, men jag hinner helt enkelt inte. Det är hur mycket som helst i skolan nu och jag vet inte hur jag ska få tid till bloggen. Har dessutom en annan blogg som jag känner att jag vill lägga tid på.

Så därför har jag, tråkigt nog, beslutat mig för att (iaf för tillfället) ta en paus från bloggandet. Kommer inte att radera bloggen om jag någon gång i framtiden kommer vilja återuppta den, men kommer ta en paus nu och förmodligen ett bra tag framöver.

Är ledsen för detta till alla er läsare, men jag känner att detta är det bästa just nu. Vill bara tacka alla er som följt min novell, och som kanske till och med fortfarande gör det. Ha det underbart så kanske vi ses någon gång. Vi får se.

Puss och kram.

Sorry sorry sorry!

Förlåt för att jag slutat blogga helt plötsligt, har liksom bara inte hunnit eller riktigt velat. Men nu ska det bli ändringar på det! Har i och för sig börjat skolan och kommer ha en massa plugg, men ska göra mitt bästa för att uppdatera oftare. Hoppas ni inte är för arga.
Puss och kram.

DÅLIG UPPDATERING

Hej alla söta läsare!
Vet att min uppdatering här på bloggen varit SJUKT DÅLIG.
Och jag ska försöka bli bättre..

Men, jag har ju som sagt sommarlov precis som ni, och jag hinner därför inte så ofta skriva nya kapitel. Jag ska försöka få till några i helgen men jag får se hur det blir!

Men jag hoppas att ni har lite förståelse iaf, jag vill ju inte sitta inne hela dagen och skriva kapitel när det är bra väder :)
Och ett JÄTTESORT tack till alla underbaringar som fortfarande är kvar!
Puss & kram.

RSS 2.0