Förlåt!

Hej alla!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag vill så himla gärna få en snygg header men jag vet inte hur! Snälla säg att någon vill hjälpa mig? Har ni någon bra blogg så säg bara till så kollar jag in den!
Nyheter: Harry åkte för några dagar sedan till LA, för att en kompis hade party. Vet inte när han åker tillbaka. Killarna har ju varit hemma ett tag nu och vilar upp sig inför dn kommande USA-turnén.
Puss!

Kommentarer
Postat av: Stina

Tjenare! :)

Vet inte om jag är för sent ute nu, men jag skulle i alla fall kunna fixa en header åt dig om du vill :)

Har gjort ett par stycken innan, men jag vet inte om jag är jättebra. Vill du se några jag har gjort kan du kolla in på min novellblogg och vanliga blogg.

http://onedirectionnooveller.blogg.se

http://skrivberoende.blogg.se

Är du intresserad är det bara att du skickar ett mail eller kommenterar på någon av mina bloggar hur du vill ha den, vilka bilder och färger osv :)

Kram :)

Svar: Hej!Ja, jag hade en tjej som skulle fixa en design/header till mig, hon är dock inte klar än. Vet inte om hon har börjat än, men du får gärna fixa en snygg header till mig om du är snabbare än henne! :)
Jag mejlar dig! Och tack :)
None None

2012-06-21 @ 15:42:33
URL: http://onedirectionnooveller.blogg.se/
Postat av: Stina

Jag vet inte om du struntade i att mejla eller om du mejlade någon annan, men jag har i alla fall inte fått nåt ;) Är du fortfarande intresserad så kan du gå in här -> http://stinaajohansson.webblogg.se/designer/, jag gör även hela designer nu :)
Kram :)

Svar: Hej! Nej då jag struntade inte i att mejla dig, men jag råkade nog mejla fel i sånna fall :P jaa det är jag gärna! Jag kollar in din sida :) kram!
Pågående novell - You got that one thing


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0